Zus & Jet

Kerstpakketten

originele verpakking, unieke inhoud

Bij Zus&Jet kunt u al 15 jaar terecht voor een eigenwijs kerstpakket!

Al tien jaar zijn wij een eigenwijs bedrijf. Door vast te houden aan een eigenzinnig concept zijn wij een succesvolle onderneming geworden en leveren wij bijzondere producten. Al meer dan vijf miljoen bezoekers hebben wij mogen verwelkomen in onze winkels. Onze eigenzinnigheid verwerken wij ook graag in onze kerstpakketten waardoor u een opvallend geschenk kunt aanbieden aan uw relaties.

Uniek

Omdat wij u graag een uniek pakket afleveren waarmee u een dankbare indruk maakt bij uw werknemers of zakelijke contacten hebben wij geen standaardpakketten.  Wij gaan er van uit dat de opdrachtgever onze winkels binnen het Nederlands Openluchtmuseum bezocht heeft en zo geïnteresseerd is geraakt in de bijzondere verzameling producten die wij aanbieden. Natuurlijk wilt u als opdrachtgever toch een eerste indruk van het aanbod krijgen. Daarom zullen hieronder enkele foto’s geplaatst worden van eerder geleverde unieke pakketten. Deze dienen slechts ter illustratie, wij maken graag een geheel ander pakket voor u!

Nostalgie

De donkere en koude dagen voor Kerst zorgen ervoor dat we het binnen gezelliger willen maken. We stoken het vuur nog eens wat hoger op en met warme sokken aan onze voeten drinken we warme chocolademelk en spelen bij kaarslicht een bordspelletje met onze dierbaren…

De nostalgische producten uit een ZUS&JET kerstpakket dragen bij aan een gezellige kerstsfeer. De producten die wij in onze winkels aanbieden lagen 100 jaar of nog veel langer geleden geleden ook al in de winkel.  Aan nostalgie geen gebrek dus.

Uw persoonlijke kerstpakket

U geeft ons richtlijnen en wij maken voorstellen of u komt in de winkel langs en gezamenlijk stellen een pakket samen. Vanwege de (bijna) altijd grote drukte in onze winkels kunnen wij u het beste helpen indien u van te voren een afspraak maakt hiervoor.

Doelgroep en budget

Voor iedere doelgroep en budget kunnen wij pakketten maken. In het verleden hebben wij voor grote en kleine opdrachtgevers pakketten gemaakt variërend van enkele stuks tot vele honderden. Door onderhandeling met onze leveranciers weten wij uw pakket voor het vastgestelde budget zo vol en aantrekkelijk mogelijk te krijgen.

Samenwerking

Door de goede samenwerking met onze vaste leveranciers en de vele bevriende ondernemingen zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen en een uniek pakket voor een goede prijs aan te bieden.

Eerlijk is eerlijk, wij kunnen niet concurreren met de grote aanbieders van standaard kerstpakketten. Bij ons kiest u dan ook voor een uniek pakket…

Duurzaamheid 

Kerstpakketten zijn kostbaar. Wij willen uw relaties graag duurzame en (her-)bruikbare producten leveren. Dat geldt voor de inhoud maar ook voor de verpakking. Een leuke of chique bedrukte doos kost vaak al enkele euro’s. De inhoud wordt onthaald en de verpakking is al meteen oud papier. Wij leveren u daarom graag een ‘saaie’ doos voor enkele dubbeltjes of kwartjes zodat uw budget beter besteed kan worden aan de inhoud of we zoeken een alternatieve verpakking die misschien wel iets duurder is dan die leuke doos maar wel nog tot ver na de kerst te gebruiken is.

Service en bezorging

Natuurlijk nemen wij u graag het werk uit handen! Wij zorgen dat uw relaties bijzondere en memorabele pakketten geleverd krijgen. Wij zorgen dat uw persoonlijke kerstboodschap in de pakketten verwerkt worden en dat de pakketten afgeleverd worden op de door u vastgestelde plaats en tijd. Indien er verse producten of producten met een beperkte houdbaarheid in het pakket zitten worden die op het allerlaatste moment toegevoegd. U geeft ons de opdracht en daarna heeft u er geen omkijken meer naar.

Opdrachtgevers

Pakketten van ZUS&JET zijn onder andere geleverd aan:

Leger des Heils, Gemeente Westervoort, BAM Arnhem, Vivare, Nederlands Openluchtmuseum en vele middelgrote en kleinere ondernemingen in binnen- en buitenland.

feestelijke pakketten voor BAM in mooie draagtas van zeegras.

inhoud van een op maat gemaakt pakket voor docenten van een basisschool.

Eerste versie van een pakket-voorstel. De pakketten werden een dag voor levering afgevuld met verse aardappelen, gedroogde worst en verse groenten om verschillende overheerlijk winterse stamppotten mee te maken. Op de lei werd met een griffel het recept voor een stamppot geheel uitgeschreven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: